Har du lyst til å være med oss på lek og trening?

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 5. Okt 2017


Har du lyst til å være med oss på lek og trening?  

Nordbygda/Løten ski har treningsgrupper for utøvere i alle årsklasser. 

Faste treningsdager for gruppene er tirsdag og torsdag. Alle grupper trener på torsdager kl. 18.00 med utgangspunkt i Ådalsbruk skole.

De yngste, i aldersgruppen 6 – 10 år, vil fram til vi har stabile og gode snøforhold på skistadion på Budor trene en dag i uka inne i gymsalen på Ådalsbruk skole.  Første trening for høsten er torsdag 19. oktober.   

Treningsmålet for de yngste utøverne er lek og glede. Viktige momenter i grunntreningen er balanse, motorikk, koordinasjon gjennom lek, ballspill og enkle øvelser. Vi ønsker blant annet gjennom skileik å bidra til at barn får grunnleggende skiferdigheter og et positivt forhold til vinteraktivitet.  

Ønsker du mer informasjon om langrennsgruppa, kan du ta en titt på vår hjemmeside: www.nlski.no. Vi vil før jul informere mer om klubbrenn, skileik og andre aktiviteter som vi skal ha på Budor skistadion i løpet av vinteren.   

Dersom du har spørsmål om treninger og andre aktiviteter kan du kontakte Jan Egil Presthus, tlf. 95105711, eller Monica Cae, tlf. 97098137.

Ses i skisporet til vinteren.

Hilsen Nordbygda/Løten ski. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.