Budorrennet 2021(K)

Arrangør: Nordbygda/Løten Ski

Vi har gleden av å invitere til Budorrennet 2021 den 9 januar kl. 11:00

Påmelding, Trykk her

Vi er spente på hvordan vi kan gjennomføre i 2021, men på en eller annen måte skal vi klare å få til ett skirenn, håper vi. Om du melder deg på og vi ikke arrangerer får du pengene tilbake.

Kart Budorrennet

Kart Budorrennet Halv distanse

Litt praktisk informasjon:

Start er 11.00 på Budorrennet og 11.15 på halv distanse.

Det er fellesstart med egenseeding. Vi setter puljer etter antatt sluttid og du velger den puljen som du tror passer deg best.

Startnummer hentes i klubbhytta fra 09.00 på renndagen.

Vi har kiosk og mulighet til dusj og ombytte.

Det er gratis parkering på stadion. Vi oppfordrer til felleskjøring da vi venter mange deltakere.

Det er bomveg til stadion, skiltgjenkjenning, du kan bare kjøre og betale i ettertid.

Budorrennet er sesongens første seedingsrenn så her har du muligheten til å sikre deg en god seeding tidlig i sesongen. Se mer om alle seedingsrenn her.

Vi er seedingsrenn til Birken og Vasaloppet.

Rennet går over store deler av Hedmarksvidda i snilt terreng og er på 42 km. Løypa blir lik den som var i 2019. Nordbygda/Løten Ski er en erfaren arrangør som også i 2021 vil sette alt inn på at alle skal få en god opplevelse i våre meget godt preparerte løyper.
Det er fellesstart med egenseeding.

Startkontingenten er Kr. 400,- ved påmelding i løpet av 2020 så her er det ingen grunn til å vente. Ved påmelding 1-5 januar er startkontingenten 500,-. Påmelding etter dette håndteres som etteranmelding og belastes kr 600,-. Eventuell lisens og administrasjonsgebyr kommer i tillegg.

Mer informasjon om Budor finner du her på www.visitbudor.no

cid:69B51828-1726-48E8-BB4E-6D5CD937AED8