Bestilling av klubbklær

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 3. Nov 2019

Teamshop for bestilling av klubbklær er nå klar, og vi håper mange ønsker å benytte seg av tilbudet.

Nettbutikken stenger 24.11.19 med forventet levering i uke 2.

Her er litt informasjon om hvordan du går frem:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/norbygda-loten-ski/

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Tast inn norbygda19 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

0 Kommentar

Har du lyst til å være med oss på langrennstrening? Etter høstferien starter vi opp!

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 7. Okt 2019

Nordbygda/Løten Ski har treninger på LUND SKOLE tirsdager fra uke 42 (etter høstferien) kl 18.00 - 19.30.

Vi trener først ute, og så inne i gymsalen.

Passer for barn i barneskolen, og til og med ungdomsskolealder. Vi tilpasser belastning, øvelser og vanskelighetsgrad slik at alle får en best mulig opplevelse og utbytte av aktivitetene.  De ulike alderstrinnene deles inn etter behov.

Når snøen kommer trener vi på skistadion like før Budor, Skihytta. Det blir også klubbrenn og skileik etter jul.

Vi hjelper til med råd om utstyr og hjelp til smøring av ski. Det vil også bli en "utstyrsbyttekveld".

Treningsmålet for utøverne er gode basisferdigheter gjennom lek og glede. Vi ønsker at barna får grunnleggende skiferdigheter og et positivt forhold til vinteraktivitet.

Foreldre er velkomne til å delta sammen med ungene, drive egenaktivitet ,eller benytte tiden til samvær med andre foreldre og en kaffekopp på Skihytta (vinterstid).

Ønsker du mer informasjon om langrennsgruppa, kan du ta en titt på vår hjemmeside, www.nlski.no eller ta kontakt med Monica Cae på 97098137.

Velkommen til oss!

Styret 2019/2020

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 25. Mai 2019

Følgende har verv for NLski etter årsmøte

Valgt år             Antall år

Leder                      Ole Martin Hafslund                     2019                  1

Nestleder                Kristian Stensåsen                         2018                  2

Styremedlem           Amund Strand, økonomi               2019                  2

Pål Marius Skjærstad                    2019                  2

Leder alpin              Roald Hågensen                            2019                  2

Leder langrenn        Monica Cae                                   2018                  2

Leder hopp              Øyvind R. Øxseth                         2019                  2

Leder sykkel           Rolf Erik Thorkildsen                    2019                  2

Leder skiskyting     Ubesatt

Med møterett i styret

Arrangement           Atle Ruud                                      2018                  2

Skihytta                  Martin Skramstad/Jon Gunnar      2019                  2

Revisor

Arvid Bratlie                                                                 2019                  1

Rune Vegard Huse                                                        2019                  2

0 Kommentar

Klubbrenn tirsdag 12. mars, skicross. Premiering for årets klubbrenn etter rennet.

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 10. Mar 2019

Sesongens siste klubbrenn blir tirsdag den 12. mars. Denne gangen er det skicross som står på programmet.

Etter rennet blir det  premiering for deltakelse på årets klubbrenn. Det blir premie til alle som har deltatt på minst ett klubbrenn i løpet av sesongen.

Vi serverer gratis pølser, boller, brus og kaffe/te.

Påmelding gjøres på forhånd her:

innen tirsdag 12. mars kl. 18.00.

Det vil også være mulig å melde seg på manuelt på klubbhytta kl. 17.30 til 18.00 på renndagen, men vi ønsker at flest mulig medler seg på elektronisk. Første start er ca. 18.30.

Deltakelse på klubbrenn koster 30,-. Betales enten i tidtakerbua eller via Vipps på forhånd. Vippsnummer er #115251

Klubbrenn tirsdag 26. februar, klassisk klubbmesterskap

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 22. Feb 2019

Vi arrangerer klubbmesterskap tirsdag 26. februar på Budor Skistadion.

Denne gangen er det klassisk intervallstart, klubbmesterskap.

Påmelding gjøres elektronisk innen kl. 18.00 på renndagen:

Meld deg gjerne på i god tid. (Etteranmelding vil være mulig mellom 17.30 og 18.00 på renndagen, men vi anmoder ALLE om å melde seg på elektronisk i forkant. Erfaringsmessig fungerer påmelding best på PC eller nettbrett (Ikke mobil).

Første start er ca. 18.30.

Det koster 30,- for å delta i klubbrenn og 20,- for kveldsmat. Kan betales enten kontant eller med Vipps. Du kan betale med Vipps på forhånd ved å benytte nummer #115251.

Det serveres kveldsmat etter klubbrennet.

Vel møtt til alle.

Dugnadsliste:

Rennleder: Karl Fredrik Jevnaker

Påmelding/start/tidtaking: Tommy Ottosen, Arne Ivar Aakvik, Lars Vestengen (målgang), Vidar Halvorstuen (starter)

Speaker: Martin Skramstad

Kiosk/kveldsmat: Solvår Karterud og Brit Skoglund