Klubbrenn tirsdag 21.januar, klassisk intervallstart

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 18. Jan 2020

Vi arrangerer klubbrenn  tirsdag 21. januar på Budor Skistadion.

Denne gangen er det klassisk intervallstart.

Vi er behjelpelig med smøring av ski.

Påmelding gjøres elektronisk innen kl. 18.00 på renndagen:

NB: Hvis du har egen brikke, kan du nå legge denne inn når du melder deg på. De som ikke har brikke, får dette på stadion.

Meld deg gjerne på i god tid. (Etteranmelding vil være mulig mellom 17.30 og 18.00 på renndagen, men vi anmoder ALLE om å melde seg på elektronisk i forkant.

Første start er ca. 18.30.

Det koster 30,- for å delta i klubbrenn og 20,- for kveldsmat. Kan betales enten kontant eller med Vipps. Du kan betale med Vipps på forhånd ved å benytte nummer #115251.

Det serveres kveldsmat etter klubbrennet.

Vel møtt til alle.

Skileik lørdag 11. januar - Åpent for alle barn

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 7. Jan 2020

Nordbygda/Løten ski har gleden av å invitere til skileik på Budor Skistadion lørdag 11. januar kl. 11.00-12.30. Her blir det morsomme lekeaktiviteter med fokus på basisferdigheter uten konkurransepreg.

Deltakelse er gratis, og skileiken støttes av Telenorkarusellen. Alle deltakerne får premie.

Avslutning fra 12.30-13.00 inne på skihytta med saft, pølser og premie.

Arrangementet er åpent for alle barn, enten du er medlem i klubben eller ikke.

Vel møtt til en hyggelig skidag på Budor Skistadion

Utstyrsbyttedag tirsdag 3. desember

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 29. Nov 2019

Tirsdag 3. desember kjører vi en utstyrsbyttedag for skiutstyr,vinteraktivitetsutstyr og klær.

Tid: 17.30 - 19.30

Sted: Vestibylen på Lund skole

Ta med utstyr du kunne tenke deg å selge. Hver enkelt ordner med kjøp/salg seg i mellom.

Bestilling av klubbklær

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 3. Nov 2019

Teamshop for bestilling av klubbklær er nå klar, og vi håper mange ønsker å benytte seg av tilbudet.

Nettbutikken stenger 24.11.19 med forventet levering i uke 2.

Her er litt informasjon om hvordan du går frem:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/norbygda-loten-ski/

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Tast inn norbygda19 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

0 Kommentar

Har du lyst til å være med oss på langrennstrening? Etter høstferien starter vi opp!

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 7. Okt 2019

Nordbygda/Løten Ski har treninger på LUND SKOLE tirsdager fra uke 42 (etter høstferien) kl 18.00 - 19.30.

Vi trener først ute, og så inne i gymsalen.

Passer for barn i barneskolen, og til og med ungdomsskolealder. Vi tilpasser belastning, øvelser og vanskelighetsgrad slik at alle får en best mulig opplevelse og utbytte av aktivitetene.  De ulike alderstrinnene deles inn etter behov.

Når snøen kommer trener vi på skistadion like før Budor, Skihytta. Det blir også klubbrenn og skileik etter jul.

Vi hjelper til med råd om utstyr og hjelp til smøring av ski. Det vil også bli en "utstyrsbyttekveld".

Treningsmålet for utøverne er gode basisferdigheter gjennom lek og glede. Vi ønsker at barna får grunnleggende skiferdigheter og et positivt forhold til vinteraktivitet.

Foreldre er velkomne til å delta sammen med ungene, drive egenaktivitet ,eller benytte tiden til samvær med andre foreldre og en kaffekopp på Skihytta (vinterstid).

Ønsker du mer informasjon om langrennsgruppa, kan du ta en titt på vår hjemmeside, www.nlski.no eller ta kontakt med Monica Cae på 97098137.

Velkommen til oss!