Skileik lørdag 9. februar - Åpent for alle barn

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 7. Feb 2019

Nordbygda/Løten ski har gleden av å invitere til skileik på Budor Skistadion lørdag 9. februar kl. 11.00-12.30.Her blir det morsomme lekeaktiviteter med fokus på basisferdigheter uten konkurransepreg.

Deltakelse er gratis, og skileiken støttes av Telenorkarusellen. Alle deltakerne får premie.

Avslutning fra 12.30-13.00 inne på skihytta med saft, pølser og premie.

Arrangementet er åpent for alle barn, enten du er medlem i klubben eller ikke.

Vel møtt til en hyggelig skidag på Budor Skistadion

Klubbrenn tirsdag 5. februar, skicross fristil

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 3. Feb 2019

Vi har gleden av å invitere til skicross på Budor Skistadion tirsdag 5. februar. Rennet arrangeres i fristil og her blir det litt andre utfordringer enn bare å gå raskest til mål. Her får vi prøvd skiferdigheter gjennom skicross.

Påmelding gjøre elektronisk innen tirsdag 5. februar kl. 18.00

Det vil også være mulig å melde seg på manuelt på klubbhytta kl. 17.30 til 18.00 på løpsdagen men vi ønsker at flest mulig medler seg på elektronisk. Første start er ca. 18.30.

Det koster 30,- for å delta i klubbrenn og 20,- for kveldsmat.

De som ønsker å betale med Vipps kan betale til #115251.

Klubbmesterskap tirsdag 22. januar, intervallstart fristil

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 19. Jan 2019

Vi arrangerer klubbmesterskap tirsdag 22. januar på Budor Skistadion.

Denne gangen er det fristil intervallstart.

Påmelding gjøres elektronisk innen kl. 18.00 på renndagen:

Meld deg gjerne på i god tid. (Etteranmelding vil være mulig mellom 17.30 og 18.00 på renndagen, men vi anmoder ALLE om å melde seg på elektronisk i forkant. Erfaringsmessig fungerer påmelding best på PC eller nettbrett (Ikke mobil).

Første start er ca. 18.30.

Det koster 30,- for å delta i klubbrenn og 20,- for kveldsmat. Kan betales enten kontant eller med Vipps. Du kan betale med Vipps på forhånd ved å benytte nummer #115251.

Skileik søndag 13. januar - Åpent for alle barn

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 9. Jan 2019

Nordbygda/Løten ski har gleden av å invitere til skileik på Budor Skistadion søndag 13. januar kl. 11.00-12.30. Her blir det morsomme lekeaktiviteter med fokus på basisferdigheter uten konkurransepreg.

Avslutning fra 12.30-13.00 inne på skihytta med saft, pølser og premie.

Arrangementet er åpent for alle barn, enten du er medlem i klubben eller ikke.

Vel møtt til en hyggelig skidag på Budor Skistadion

Klubbrenn tirsdag 8.januar, klassisk intervallstart

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 5. Jan 2019

Vi arrangerer klubbrenn  tirsdag 8. januar på Budor Skistadion.

Denne gangen er det klassisk intervallstart.

Vi er behjelpelig med smøring av ski.

Påmelding gjøres elektronisk innen kl. 18.00 på renndagen:

Første start er ca. 18.30.