Birkebeinerbussen 2018

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 21. Feb 2018

Nordbygda/Løten ski setter også i år opp buss til Birken17 mars.

Avreise fra Myklegard vil være kl. 05.45 og hjemreise fra Lillehammer ca. 17.00.

Pris kr. 200,- som betales kontant på bussen.

Påmelding gjøres til Martin Skramstad tlf: 911 16611.

Klubbrenn tirsdag 6. februar, skicross fristil

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 4. Feb 2018

Vi har gleden av å invitere til skicross på Budor Skistadion tirsdag 6. februar. Rennet arrangeres i fristil og her blir det litt andre utfordringer enn bare å gå raskest til mål. Her får vi prøvd skiferdigheter gjennom skicross.

Påmelding gjøre elektronisk her innen tirsdag 6. februar kl. 18.00

Det vil også være mulig å melde seg på manuelt på klubbhytta kl. 17.30 til 18.00 på løpsdagen men vi ønsker at flest mulig medler seg på elektronisk. Første start er ca. 18.30.

Det koster 30,- for å delta i klubbrenn og 20,- for kveldsmat.

De som ønsker å betale med Vipps kan betale til #115251.

Det serveres kveldsmat etter klubbrennet.

Vel møtt til alle.

Dugnadsliste:

klubbrenn-og-sklileik-2018--2-.docx

SKILEIK/BARNESKIRENN - LØRDAG 10. FEBRUAR 2018 VED ENGELAUG GÅRD

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 2. Feb 2018

Nordbygda/Løten ski og Ådalsbruk vel arrangerer lørdag 10. februar 2018 fra kl. 11.00 til kl. 13.00 skileik for alle barn på jordet ved Engelaug gård.

Engelaug gård er stedet der Edvard Munch ble født i 1863.

Det blir skiløyper, slalombakke, hopp mm.  Målet med leken er mestring og glede.

Premier, gratis saft og pølse i lompe, til alle deltakere.

Det kan parkeres ved Engelaug gård eller på jordet ved Motormuseet.

Forhåndspåmelding kan gjøres på Nordbygda/Løtens skis hjemmesider.

Meld deg på her

Det er også mulig bare å møte opp på dagen.

Vel møtt til en lokal og morsom variant av lekene i Pyeongchang – Munch-lekene 2018.

Klubbmesterskap tirsdag 23. januar, intervallstart fristil

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 21. Jan 2018

Vi arrangerer klubbmesterskap tirsdag 23. januar på Budor Skistadion.

Denne gangen er det fristil intervallstart.

Påmelding gjøres elektronisk her innen kl. 18.00 på renndagen. Meld deg gjerne på i god tid. (Etteranmelding vil være mulig mellom 17.30 og 18.00 på renndagen, men vi anmoder ALLE om å melde seg på elektronisk.

NB: Vi opplevde sist at det kunne være litt vanskelig å melde seg på via mobil. Hvis det ikke fungerer, prøv på en iPad eller en PC/Mac.

Første start er ca. 18.30.

Det koster 30,- for å delta i klubbrenn og 20,- for kveldsmat som betales inne på klubbhytta. Kan betales enten kontant eller med Vipps. Du kan betale med Vipps på forhånd ved å benytte nummer #115251.

Det serveres kveldsmat etter klubbrennet.

Vel møtt til alle.

Mannskapsliste klubbrenn: Klubbrenn og skileik 2018 (2).docx

Skileik lørdag 13. januar

Postet av Nordbygda/Løten Ski den 7. Jan 2018

Nordbygda/Løten ski har gleden av å invitere til skileik for alle barn på Budor Skistadion lørdag 13. januar kl. 11.00-13.00. Her blir det morsomme lekaktiviteten uten konkurransepreg.

Skileiken støttes av Telenorkarusellen og alle deltakerne får premie Skileiken er gratis.

Skihytta er åpen for den som trenger å varme seg og vi sørger for enkel servering.

Vel møtt til en hyggelig skidag på Budor Skistadion